0595 - 422 561

–Update; vacature ingevuld!!–

Geplaatst op

–Update, vacature ingevuld!!–

 

Wij zijn per 1 oktober op zoek naar een nieuwe kok! In een oud pand vol historie zit tegenover het treinstation van Baflo een modern bedrijf dat Baflo en de regio bedient met lekkere gerechten. Lekker eten, borrelen en vieren in een ongedwongen sfeer, wij bedienen onze gasten van 0-100 jaar. Een breed horecabedrijf met eetcafé, terras, bar, cafetaria, zaal en verhuur appartementen.

 

In een gezellig team is de kok die wij zoeken de spil in de keuken, creativiteit en eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Op dit moment werken we met wisselende weekmenu’s naast de vaste kaart. Onze kok bedenkt de menu’s en bereidt deze samen met het keukenteam voor zowel het eetcafé als afhaal via de cafetaria. In onze zaal kunnen buffetten, vergaderingen, (muziek-)evenementen, feesten en partijen plaatsvinden.

 

Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een enthousiast en gemotiveerd team? In overleg is er veel mogelijk, wij houden van een goede communicatie en heldere werkafspraken. Ga je ervoor?

 

Stuur dan je motivatie met CV naar info@grandcafedehoek.nl. Of bel met Ewoud op 06-41529439, een kop koffie kan altijd. Zie www.grandcafedehoek.nl voor een indruk van Grandcafé de Hoek.