Menukaart
Voorgerechten
-
Breekbrood van proeflokaal Rutgers Baflo met smeersels (v)
-
Taartje van bladerdeeg, rode biet en feta (v)
-
Carpaccio
-
Paddenstoelen bouillon (v)
-
Gemarineerde zalmtartaar
Hoofdgerechten
-
Zachtgegaarde lamsschenkel, geroosterde groenten in tomatenjus
-
Kippendijen saté, huisgemaakte loempia, gebakken ei
-
Gegrilde biefstuk, kroketjes van sucade en peperroomsaus
-
Zachtgegaarde spareribs met aioli en chilisaus
-
Gebakken zeebaarsfilet met romige tagliatelle en verse pesto
-
Gebakken gnocchi met gerookte asperges, rucola, cherrytomaatjes (v)
-
Krokant gebakken brie, met gegrilde groenten en rood fruit marmelade
-
Weekspecial, zie krijtborden!
Kids
-
Pannenkoek naturel (v)
-
Poffertjes (v)
-
Portie frietjes met keuze uit: kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé (v)
Nagerechten
-
Proeverij dessert van vier zoete lekkernijen
-
Lopend chocoladetaartje met M&M roomijs en slagroom
-
Cranberry cheesecake met citrus sortbetijs
-
Coupe softijs, met keuze uit advocaat, chocolade, karamel of aardbeiensaus
-
-
Lunch
-
Lunchtopper: een 12-uurtje bestaande uit een kopje mosterdsoep, gebakken ei en een kroket op brood
-
Maisbol belegd met huisgemaakte tonijnsalade en een gekookt eitje
-
Focaccia met pesto, mozzarella en tomaat uit de oven
-
Tosti van Turksbrood met tomatensalsa en keuze uit ham en kaas of chorizo en kaas
-
2 Kroketten op brood, met mosterd en een groene salade
-
Uitsmijter ham/kaas
-
Mosterdsoep met broodjes
-
Een gevulde wrap met pulled pork, koolsalade en smoked BBQ saus
-
-
Borrelhapjes
-
Breekbrood van het proeflokaal uit Baflo met diverse smeersels
-
Tapasplank foccacia, chorizo, watermeloen, kaas, mini nacho, bittergarnituur, nootjes, wrapje met pulled pork, droge Groninger metworst
-
Minisnacks, 10 stuks
-
Portie kwekkeboombitterballen (7 stuks)
-
Vega bittergarnituur
-
Nacho’s met tomaat, rode ui, mais, creme fraise, avocado en kaas uit de oven met tomatensalsa
-
Loaded fries, patat met pulled pork, parmezaan en truffelmayonaise (ook vega te bestellen)
-
Gehaktballetjes uit de oven met een tomatenbasilicumsaus, 8 stuks