Menukaart
Voorgerechten
-
Breekbrood van proeflokaal Rutgers Baflo met smeersels (v)
-
Gevogelte bouillon met gestoomde kip met truffel en bosui
-
Salade met meloen, serranoham, mozzarella, pittenmix en balsamicosiroop
-
Flammkuchen met peer, brie, walnoten en honing uit de oven (v)
-
Garnalenkroketjes met een aardappel/tonijnsalade en wasabi mayonaise
Hoofdgerechten
-
Gegrilde kogelbiefstuk met aardappelpuree, gebakken champignons en jus
-
Sate van varkenshaas met gemarineerde rijst, kroepoek en zoetzure komkommer
-
Gegrilde kipspies met parelcouscous, tzatziki, rucola en naanbrood
-
Paddenstoelenrisotto met geschaafde parmezaan en kaas/rucola kroketjes (v)
-
Mexicaanse wrap met een vulling van bonen, mais, groenten met creme fraiche en nacho (v)
-
Gebakken zalmfilet met doperwtencreme en romige kruidensaus
-
-
Weekspecial, zie krijtborden!
Kids
-
Pannenkoek naturel (v)
-
Poffertjes (v)
-
Portie frietjes met keuze uit: kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé (v)
Nagerechten
-
New-York citroen cheesecake met aardbeien sorbetijs
-
Hangop met verse aardbeien, meringue, honing en verse munt
-
Proeverij dessert van 4 zoete lekkernijen
-
Coupe softijs, met keuze uit karamel, advocaat, lemon curd, kersen of chocoladesaus
-
-
Lunch
-
Lunchtopper: een 12-uurtje bestaande uit een kopje mosterdsoep, gebakken ei en een kroket op brood
-
Brood met gerookte zalm, aioli, sla, komkommer en gekookt eitje
-
Broodje carpaccio met parmezaan, rucola, pittenmix, truffelmayo
-
Geitenkaas op brood met walnoten en honing uit de oven
-
2 Kroketten op brood, met mosterd en een groene salade
-
Broodje grillburger, uienringen, cheddar, bacon en crispy friet
-
Plate kipsate met salade en crispy friet
-
-
-
Borrelhapjes
-
Breekbrood van het proeflokaal uit Baflo met diverse smeersels
-
Nacho's uit de oven
-
Gemixte bittergarnituur (10), met sausjes
-
Portie kwekkeboombitterballen (7 stuks), met mosterd
-
Chili cheese nuggets (7) met chilisaus
-
Borrelplank de Hoek met kaas, metworst, fuet, nacho's en nootjes
-
Diverse ijscoupes!
-