Menukaart
Voorgerechten
-
Breekbrood met diverse smeersels (v)
-
Mosterdsoep met bosui en spekjes
-
Carpaccio met rucola, pittenmix, parmezaan en truffelmayonaise
-
Bonbon van gerookte zalm met een vulling van aardappel/tonijnsalade
-
Geitenkaaskroketjes met bietensalade en een honing/walnoten siroop (v)
Hoofdgerechten
-
Spareribs uit de oven met sausjes
-
Gebakken schnitzel met champignonroomsaus en een gebakken eitje
-
Gegrilde diamanthaas met zoete aardappelpuree en rozemarijnjus
-
Kippendijspies met satesaus, kroepoek en zoet/zure komkommer
-
Gebakken kabeljauwfilet met aardappelpuree en kappertjessaus
-
Toast met gebakken paddenstoelen en brie, walnoten en honing uit de oven (v)
-
Truffelrisotto met geschaafde parmezaan, rucola en pesto olie (v)
-
Weekspecial, zie krijtborden!
Kids
-
Pannenkoek naturel (v)
-
Poffertjes (v)
-
Portie frietjes met keuze uit: kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé (v)
Nagerechten
-
Creme brulee met sorbetijs en slagroom
-
Mango bavarois met gemarineerde roodfruit en slagroom
-
-
Coupe softijs, met keuze uit karamel, advocaat, lemon curd, kersen of chocoladesaus
-
-
Lunch
-
Lunchtopper: een 12-uurtje bestaande uit een kopje mosterdsoep, gebakken ei en een kroket op brood
-
Brood met gerookte zalm, aioli, sla, komkommer en gekookt eitje
-
Broodje carpaccio met parmezaan, rucola, pittenmix, truffelmayo
-
Geitenkaas op brood met walnoten en honing uit de oven
-
2 Kroketten op brood, met mosterd en een groene salade
-
Broodje grillburger, uienringen, cheddar, bacon en crispy friet
-
Plate kipsate met salade en crispy friet
-
-
-
Borrelhapjes
-
Breekbrood van het proeflokaal uit Baflo met diverse smeersels
-
Nacho's uit de oven
-
Gemixte bittergarnituur (10), met sausjes
-
Portie kwekkeboombitterballen (7 stuks), met mosterd
-
Chili cheese nuggets (7) met chilisaus
-
Borrelplank de Hoek met kaas, metworst, fuet, nacho's en nootjes
-
Diverse ijscoupes!
-