0595 - 422 561

Kijk zondag dé WK-finale ARG-FRA @ de HOEK

Geplaatst op


En dat was hem al weer bijna… Het veelbesproken winterse, maar warme WK in Qatar. Een solide verdediging, weinig tegentreffers, een nieuwe topkeeper en het weer moeten afleggen tegen Argentinië in de kwartfinale. De grootste onbeantwoorde vraag blijft misschien wel: ‘Wat als Hakim voor ons gespeeld had en met een beslissende assist Luuk of Wout bediend had in de verlenging. De finale was erg dichtbij, maar we kunnen desondanks terugkijken op een mooi WK voetbal. Andries, Nathan, Virgil, Denzel, Cody, Teun en alle anderen en natuurlijk niet te vergeten, Lowietje bedankt!

Nu gaan we door naar de kwalificatie onder herintredend bondscoach Ronald Koeman voor het EK 2024 in Duitsland en daarna voor het WK 2026 in Canada, Mexico en de Verenigde Staten. Nieuwe leeuwen als Simons, Gravenberch, Taylor, Schouten, Stengs, van de Ven en Malacia zullen opstaan en zien we de fluwelen techniek van een fitte Ihattaren ooit nog terug?

De oranje versiering kan weer worden opgeruimd en de tenues zijn inmiddels gewassen, maar we zijn in ieder geval niet afgedroogd. Met opgeheven hoofd, i.p.v. met de (leeuwen)staart tussen de benen door de achterdeur. Iedereen bedankt voor de komst naar de ‘Oranjehoek’ en het gezellig samenzijn! Komende zondag zenden we voor de liefhebbers natuurlijk nog wel de finale tussen Argentinië en Frankrijk uit vanaf 16:00 uur. Wie weet zien we je dan.