0595 - 422 561

Kijk vrijdag Nederland-Argentinië live @ de HOEK

Geplaatst op

-Vanaf vandaag hebben we speciale W(ee)Kmenu’s met o.a. de Argentijnse steak (Messi’s choice) of ga je voor de Hollandse biefstuk (van van Gaal )met kruidenboter. De menu’s zijn ook in afhaalvariant gemakkelijk te bestellen via: https://heytom.eu/grandcafedehoek. Reserveer een tafeltje voor de komende dagen via deze site (rechts onderin) of bel met 0595422561.

-Na een redelijk zorgeloze poulefase en prima pot tegen de VS begint de spanning al aardig te stijgen voor morgenavond. Vanaf 20:00 uur staat er wederom een (Zuid)- Amerikaanse tegenstander op het menu. Zou het Messi dan eindelijk lukken om de waarschijnlijk laatste kans, op deze prijs die nog ontbreekt op zijn imposante palmares, te benutten? Of geeft de solide Oranje verdediging geen strobreed toe en gaat Nederland door naar de halve finale? Tijdens de wedstrijd hebben we daarnaast leuke oranje acties, dus kom verkleed en moedig onze Oranje helden aan! Event >> Nederland – Argentinië live (groot scherm) @ de HOEK, Baflo Er is ook nog voldoende plek om te eten die avond.

#gezellig #Oranjekoorts #DenZnelDumfries #laatsteacht #DontMessWithMessi #LioagainsttheLions #LexVersusMaxima #klaarmakenvoordeQatarFinals #OranjeHoek #jijkomttochook