0595 - 422 561

IAN SIEGAL live in de Hoek op Goede Vrijdag (7 april)!

Geplaatst op

Reserveren voor dit té gekke event kan via info@grandcafedehoek.nl . Fysieke kaarten zijn vanaf donderdag 26 januari ook in de zaak verkrijgbaar.

Ian Siegal - Vrijdag 7 april in de Hoek, Baflo.

Ian Siegal – Vrijdag 7 april in de Hoek, Baflo.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/564992248802551

We zijn blij aan te kunnen kondigen dat we voor onze allereerste HOEK Live Music sessie de volgende artiest kunnen presenteren. De befaamde Engelsman en wereldburger Ian Siegal zal deze avond een solo-optreden doen. Als gids neemt hij zijn publiek mee op reis naar een prachtige combinatie van ‘bestemmingen’ in de stijlen binnen de rootsmuziek: blues, gospel, folk, country, soul.

Siegal heeft anno nu maar liefst 23 (!) awards op zijn naam staan en Mojo noemde hem al eens ‘UK’s best kept secret’. Zijn solo-optredens, doorspekt met passie en diepgang, zijn zeer indrukwekkend. Siegal is een rasmuzikant, verteller en entertainer in hart en nieren en speelt geen show hetzelfde. Hij improviseert waar je bij staat. En hij zal in topvorm zijn. Een parel. Het zal een Goede Vrijdag worden!

Deze gitarist zal op Goede Vrijdag een aantal sets spelen in ‘De Achterhoek’ (zaal van Grandcafé de Hoek). Er zijn slechts 70 tickets beschikbaar (zitplaatsen+staanplaatsen). De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Reserveer een ticket via info@grandcafedehoek.nl of koop deze fysiek in de zaak vanaf donderdag 26 januari. De kosten bedragen € 20,- per stuk in de voorverkoop.

Hij zal deze avond solo (semi-akoestisch) spelen. We zijn blij dat we hem hebben mogen strikken voor de aftrap van live muziek in de HOEK! Hou de socials in de gaten, om erachter te komen welke artiest op vrijdag 7 april gaat optreden.

Na het gecancelde optreden (toen nog >> Lockdown Coronings) van Erwin de Vries op 9 januari 2022 hebben we gelukkig wel een mooie eerste editie van Orange Glow Festival kunnen organiseren voor Baflo. Just Started, Pyro, Lisa Ploeger en natuurlijk Erwin de Vries zorgen voor een spetterende aftrap tijdens Koningsdag op een podium naast de zaak. Een week eerder was het de beurt aan Marco Schuitmaker en DJ Kees Koster tijdens Kermis 2022. Ook in het nieuwe jaar gaan we knallen met diverse artiesten in april. Noteer alvast de datum in je agenda: 20 t/m 23 april 2023. Ook voor de nieuwe editie van OGF tijdens Koningsdag worden binnenkort de eerste namen verwacht… Baflo, music town, altijd gezellig!

#Blues #Americana #Rock #Swamp #talent