0595 - 422 561

Eenmalige openstelling zaterdag 15 januari

Geplaatst op

Update: Wow, dat ging snel. We zitten morgen al helemaal volgeboekt voor het diner en borrelen in ons restaurant. Reserveren kan helaas niet meer. Bedankt voor de support allemaal. Reserveren voor een smakelijke lunch kan nog wel tussen 11:00-16:00 uur. Stuur daarvoor een mailtje naar info@grandcafedehoek.nl of bel naar 0595422561. Fijn weekend!

————————————————–

Lieve gasten,

Vooruitlopend op de besluitvorming van de persconferentie vanavond hebben wij besloten mee te doen aan landelijke acties waarbij winkels en horeca morgen (zaterdag) verantwoord open willen gaan. We voelen ons daarbij gesterkt door onder andere de lokale ondernemersverenigingen Baflo en Winsum en het bericht van onze burgemeester op de website van de gemeente. Vooralsnog geldt dit ALLEEN voor zaterdag 15 januari. We zullen deze dag GEEN maaltijden bezorgen, uiteraard is de cafetaria ook gewoon geopend voor patat, snacks en afhaalmaaltijden.

Mocht de communicatie vanavond toch anders zijn dan verwacht dan kunnen we nog anders besluiten. Dus wil je morgen gezellig lunchen, borrelen of eten in het eetcafé? >> Reserveer dan online via de widget rechts onderin of bel naar 0595-422561. Graag tot morgen!