Menukaart
Voorgerechten
-
Breekbrood van proeflokaal Rutgers Baflo met smeersels (v)
-
Tabouleh salade
-
Bonbon van carpaccio, vulling van rucola, parmezaan, pesto, truffelmayo
-
Hartige pancake, geitenkaas, walnoten, en honing, uit de oven (v)
-
Romige champignonsoep met brood en pesto (v)
Hoofdgerechten
-
Mixed grill, sparerib, varkenshaas, kipsate, met sausjes
-
Gegrilde kipfilet, mozzarella, pesto, tomaat, romige tagliatelle
-
Gebakken diamanthaas met pastinaak puree en een jus met Marne mosterd
-
Parelhoen, in ganzenvet met aardappel/zuurkool puree en tijmjus
-
Kaasfondue met gegrilde groenten en vers afgebakken brood (v)
-
Plaattaart met courgette, aubergine, tomaat, brie en kruiden uit de oven (v)
-
Gebakken zeebaarsfilet met gesmoorde venkel en een dille citroensasu
-
Weekspecial, zie krijtborden!
Kids
-
Pannenkoek naturel (v)
-
Poffertjes (v)
-
Portie frietjes met keuze uit: kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé (v)
Nagerechten
-
Frambozen bavarois taartje, Italiaanse schuim, zwarte bes sorbetijs
-
Tarte tatin van peer, karamel, slagroom, tonkabonen roomijs
-
Proeverij dessert van 4 zoete lekkernijen
-
Coupe softijs, met keuze uit advocaat, chocolade, karamel of aardbeiensaus
-
-
Lunch
-
Lunchtopper: een 12-uurtje bestaande uit een kopje mosterdsoep, gebakken ei en een kroket op brood
-
Brood met gerookte zalm, aioli, sla, komkommer en gekookt eitje
-
Broodje carpaccio met parmezaan, rucola, pittenmix, truffelmayo
-
Geitenkaas op brood met walnoten en honing uit de oven
-
2 Kroketten op brood, met mosterd en een groene salade
-
Broodje grillburger, uienringen, cheddar, bacon en crispy friet
-
Plate kipsate met salade en crispy friet
-
-
-
Borrelhapjes
-
Breekbrood van het proeflokaal uit Baflo met diverse smeersels
-
Nacho's uit de oven
-
Gemixte bittergarnituur (10), met sausjes
-
Portie kwekkeboombitterballen (7 stuks), met mosterd
-
Chili cheese nuggets (7) met chilisaus
-
Borrelplank de Hoek met kaas, metworst, fuet, nacho's en nootjes
-
Diverse ijscoupes!
-